Nachttrein Hanoi - Lao Cai

Hanoi Railway Station, Lê Duẩn, Khâm Thiên, Đống Đa, Hanoi, Vietnam

Nachttrein Hanoi – Lao Cai

Aangezien we ‘s middags al uitgechecked hadden bij ons hotel, en we dus al een ganse namiddag op stap waren, zijn we maar op tijd naar het station vertrokken. We waren uiteindelijk een kleine 3u te vroeg voor onze slaaptrein die pas om 21u10 zou vertrekken. Gelukkig kwamen er na een tijdje 3 jonge Vietnamese dames (en ene gast) recht tegenover ons zitten. Ze hadden veel oog voor ons Charlotje, maar ze zeiden niets, totdat ons Charlotje zelf tot bij hun ging. Vanaf toen vloog te tijd voorbij door te zien hoe ze met ons Charlotje bezig waren, kleuren, vlechtjes maken enz. Rond 20u30 konden we dan op onze trein voor een tocht van net geen 9u. Gelukkig hebben we allemaal redelijk kunnen slapen, ieder in z’n eigen bedje.

22. september 2013, 21:00 Reacties (0) Posted in: Charlotje, Maggie, Vietnam