Can Cau Market, dat was althans de bedoeling!

TL 153, Si Ma Cai, Lào Cai, Vietnam

Can Cau Market, dat was althans de bedoeling!

We hadden in de Lonely Planet gelezen dat er in Can Cau een Local Market is op zaterdag en dat die nog minder toeristisch zou zijn dan de zondagsmarkt van hier in Bac Ha. Aangezien Can Cau maar op 20km van hier ligt, dachten we dat het een leuk idee was (de mensen van het hotel bevestigden dit), om eens tot daar te rijden en het marktje te bezoeken. Ze hadden ons vaag iets gezegd over wegenwerken, maar “zo erg kan dat toch niet zijn” dachten wij! :-)

Na een aantal km van wegenwerken, in een bergachtig gebied (gene meter vlak), zagen we het toch niet helemaal meer zitten om nog verder te rijden, vooral omdat de ergste stukken bergaf waren en we niet zeker waren of we er nog wel terug boven zouden raken!

 

Ps: foto is een screenshot van een fimpje dat ik gemaakt heb met m’n helmcam. Beelden op aanvraag bij thuiskomst! ;-)

28. september 2013, 11:59 Reacties (0) Posted in: Vietnam