Vietnamese babysit

QL 4E, Bảo Thắng, Lào Cai, Vietnam

Vietnamese babysit

We hadden in ons hotel in Bac Ha bus ticketjes naar Pho Lu en trein ticketjes naar Hanoi gekocht en toen we gingen vertrekken, zei de hotel uitbater ons dat we deze Vietnamese dame konden volgen want dat zij ook naar Hanoi ging. In de bus is ze een beetje tegen ons en ons Charlotje beginnen babbelen en heeft ze onderweg ons wat geholpen toen ons Charlotje  moest overgeven (ze is tegenwoordig precies iets sneller wagen ziek). Eens dat we aan het station van Pho Lu toegekomen waren, kon ze voor ons tolken toen we problemen hadden met onze ticketjes. We hadden een ticketje voor ons Charlotje betaald, maar we kregen er geen, was niet nodig zeiden ze daar, maar dan had ze ook geen zetel. :-(  We hadden al veel te veel voor onze tickets betaald en nu kregen we er dan nog eens 1 te weinig! Maar er bleek niks aan te doen! Grrr Daarna bleek onze trein dan nog eens 40min vertraging te hebben die uiteindelijk 2u geworden zijn, zonder dat we hier ook maar enige info over gekregen hebben. Tijdens die 2u heeft ons Charlotje bijna continu rond deze Vietnamese gehangen! :-)

30. september 2013, 11:20 Reacties (0) Posted in: Charlotje, Portret, Vietnam