Soft Seats

QL 4E, Bảo Thắng, Lào Cai, Vietnam

Soft Seats

Op deze trein kon je kiezen tussen “hard seats” en “soft seats” en die hard seats leken mij heel hard, het waren van die houten banken, een beetje te vergelijken met diegene doe je wel eens in  een park ziet staan. De soft seats waren van die zetels zoals je bij ons in een autocar tegen komt, met van die verstelbare rugleuningen. Al bij al zijn die dikke 9u nog redelijk voorbij gegaan, ons Charlotje heeft namelijk veel bij de “babysit” gezeten, ik heb veel tv series bekeken op mijn gsm en Maggie heeft veel zitten uitleggen tegen 2 Belgische Limburgers die toevallig ook in dezelfde wagon zaten. Buiten ons en die 2 Limburgers zaten er voor de rest geen westerlingen in de wagon en buiten 2 Amerikaanse studenten die op de Hard seats zaten en op het einde bij ons zijn komen zitten, denk ik niet dat er nog andere westerlingen in deze lange trein zaten. Ik denk dat de meeste toeristen de slaaptrein nemen.

30. september 2013, 14:35 Reacties (0) Posted in: Vietnam