Lokale snack

Hanoi Railway Station, Lê Duẩn, Khâm Thiên, Đống Đa, Hanoi, Vietnam

Lokale snack

Op de trein kwamen ze regelmatig rond met snacks en drank, de ene al iets bekender dan de andere. Een van de zaken waar ze op een gegeven moment mee rond kwamen, was volgens onze “babysit/tolk” een soort van lokale cake. Het zag er een beetje raar uit, het was een pakketje bestaande uit 5 kleinere pakketjes die met een touwtje waren samen gebonden. De pakketjes bestonden uit een soort van bananen bladeren met daarin dan de “cake”. Die “cake” was een zwart goedje met een droge witte vulling. Wat het precies allemaal was weet ik niet, naar het schijn iets van zwarte bonen, maart de smaak was nog niet zo slecht, het smaakte in ieder geval beter dan dat het er uit zag (gelukkig)! :-)

30. september 2013, 22:09 Reacties (0) Posted in: Vietnam