Kakkerlakken

Hanoi, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam

Kakkerlakken

Na een lange en vermoeiende reis kwamen we rond 23u30 aan in ons hotel. We hadden gisteren snel een goedkoop hotel geboekt via internet, dat niet al te ver van het station lag, zodat we makkelijk te voet tot daar konden gaan en we niet te veel moesten gaan liggen zoeken zo ‘s avonds laat. We hadden gezien dat de waardering voor dit hotel niet al te hoog was, maar voor 2 nachten, dachten we, zou het wel volstaan. Toen we op de trap naar boven gingen zagen we al dat het er niet al te proper was, maar toen we in de kamer opeens een grote kakkerlak zagen lopen, was onze grens toch echt bereikt! Maar aangezien het al bijna middernacht was en ons Charlotje al oververmoeid was, zat er niet veel anders op dan die kakkerlak dood te trappen en te hopen dat er geen andere meer in de kamer zat en te gaan slapen.

30. september 2013, 23:55 Reacties (0) Posted in: Vietnam