Pac Ngoi Village

TL 254, Ba Bể Nationaal Park, Ba Be District, Bắc Kạn, Vietnam

Pac Ngoi Village

Na onze panne hebben we geen noemenswaardige problemen meer tegengekomen, buiten het feit dat onze chauffeur op het einde de weg precies niet helemaal wist, hij heeft enkele keren de weg moeten vragen en onze gids heeft meermaals de mevrouw van de homestay gebeld. Ik denk niet dat hij hier al geweest was en voor onze gids was het al 4 jaar geleden. Op het einde was de weg op meerdere plaatsen in zeer slechte staat, soms door aardverschuivingen en soms omdat ze een nieuwe weg aan het aanleggen waren. Er zijn hier nog meer wegenwerken dan bij ons! :-)  Uiteindelijk na zo’n 7u30 reizen, waarvan we een half uurtje gestopt waren om te lunchen, zijn we dan in Pac Ngoi, het dorpje dat in het Ba Be National Park ligt, aangekomen. Volgens alle reisbureautjes was het maar 4 à 5u rijden! :-?

2. oktober 2013, 16:37 Reacties (0) Posted in: Panorama, Vietnam