Zwemmen in Ha Long Bay

Ha Long Natural heritage, Vietnam

Zwemmen in Ha Long Bay

Onze 2e stop van de dag was aan de oostkust van Cat Ba om vandaaruit een half uurtje te fietsen door de prachtige natuur. Ik had op voorhand gevraagd of ze een fiets met een kinderzitje hadden, en dat zou geen probleem zijn. Tot we op het eiland afgezet werden en onze boot wat verderop in dieper water ging liggen wachten, toen bleek dat iedereen een mountainbike kreeg en dat ze voor Maggie een simpele damesfiets hadden met een stoeltje maar zonder zitje. Na wat discussiëren met onze gids, kwam er plots een damesfiets met kinderzitje tevoorschijn bij de buren! ;-)  Niet druk maken en niet toegeven, da’s hier de beste tactiek. Alleen moest Maggie samen met onze Vietnamese dame het als enigen zonder versnellingen stellen op dit toch wel sterk heuvelachtig traject. :-(

Na het fietsen en de lunch aan boord van onze volgende boot (we hebben van boot moeten wisselen omdat sommigen naar Cat Ba gingen, zoals wij, en anderen terug richting Ha Long City) was het dan weer tijd voor een verfrissende duik vanop één van de talrijke strandjes die hier bij eb overal ontstaan.

8. oktober 2013, 13:41 Reacties (0) Posted in: Charlotje, Jürgen, Vietnam