Spelen op het strand

Cat Ba Island, Vietnam

Spelen op het strand

Gisteren namiddag zijn we met de boot op Cat Ba Island toegekomen en werden we met een busje vlak bij ons hotel afgezet, dat was dan het einde van de tour die we geboekt hadden. We hebben een kleine korting gekregen op deze tour, maar doordat we een aangepaste versie gevraagd en gekregen hebben voor dezefde prijs, hebben we eens veel waar voor ons geld gekregen! :-)

Vandaag hebben we nogmaals een bromfiets gehuurd en hiermee op een goeie 2u zowat gans het eiland verkend (van onder tot boven slechts 22km) en daarna naar het dichtstbij zijnde strandje gereden. Hier hebben we dan wat in het water gelegen en op het strand in het zand gespeeld. Wie had dat vorig jaar kunnen denken, toen durfde ze nog niet eens met schoenen aan het strand op. :-)

9. oktober 2013, 12:21 Reacties (0) Posted in: Charlotje, Vietnam