Uitzicht over Bich Dong

Bích Động, Việt Yên, Bắc Giang, Vietnam

Uitzicht over Bich Dong

Ik had op internet gelezen dat de Pagoda uit 3 niveaus bestond, elk deel een stukje hoger tegen of in de rotsen gelegen, maar dat je ook na het 3e, en laatste deel, nog hogerop kon. Dat je zelfs tot helemaal boven op zo’n karst rots kon geraken en die kans kon ik natuurlijk niet laten liggen! :-)  Eerst was er een heel smal weggetje steil omhoog door de “jungle”, het was bijna dicht gegroeid, er ging duidelijk niet vaak iemand hier naar boven. Op dit eerste deel was er nog een andere toerist mij aan het volgen, maar die heeft het al snel opgegeven. Na dit stukje kwam een stukje met rotsblokken waar er al wat geklauterd moest worden hierna kwam ik op een colletje, maar als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik daar geen genoegen mee neem! ;-)  Het laatste stukje naar de top was al serieus klefferen en zweten, maar het uitzicht was de moeite waard! :-)

Voor alle duidelijkheid, de dames zijn aan het 3e deel van de Pagoda blijven wachten.

12. oktober 2013, 12:05 Reacties (0) Posted in: Panorama, Vietnam