Suoi Tranh (Waterfall)

Suoi Tranh, Suối Mây, Dương Tơ, Phú Quốc, Kiên Giang, Vietnam

Suoi Tranh (Waterfall)

Ook hier op Phu Quoc hebben we een scooter gehuurd om de omgeving te verkennen, in de voormiddag zijn we op zoek gegaan naar de Suoi Tranh waterval. Na een stukje rijden moesten we ook nog een kwartiertje door het bos stappen op een mooi met keien aangelegd padje, maar de laatste 5min was in de gietende regen! :-( Gelukkig was het wel nog lekker warm en hadden we onze regenjassen mee. Maar nat werden we toch, was het niet van de regen, dan was het van’t zweet. We zijn dan maar met onze voeten in’t water gaan staan juist voor de waterval om wat af te koelen, maar voor ons Charlotje was dat nog niet genoeg, die wou er in gaan zitten … Ach ja, we hadden droge kleren mee voor haar. :-)

15. oktober 2013, 11:13 Reacties (1) Posted in: Charlotje, Maggie, Vietnam