Duiken ten Zuiden van Phu Quoc

Phú Quốc, Vietnam

Duiken ten Zuiden van Phu Quoc

Vandaag was het tijd om een duikje te doen, en ik had geluk, het duik seizoen was net 1 dag bezig en ik kon mee met de boot van de Flippers Dive Club. De zee was al ietsje rustiger dan de vorige 2 dagen, want toen waren er toch wel redelijk hoge golven, vermoedelijk een gevolg van de typhoon die over centraal Vietnam trok. De zichtbaarheid was nog niet optimaal, vooral niet tijdens de 2e duik, toen het net voor we het water in gingen, begon te stortregenen. Grote vissen moest ik hier in Vietnam sowieso niet verwachten, maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat er helemaal niets te zien is. Eén van de dingen die we zijn tegen gekomen is deze krab.

16. oktober 2013, 16:36 Reacties (0) Posted in: Duiken, Vietnam