Suoi Da Ban (waterfall)

18 Mạc Cửu, Khu 2, Dương Đông, Phú Quốc, Kiên Giang, Vietnam

Suoi Da Ban (waterfall)

Aangezien stilzitten niks voor ons is, hebben we nogmaals een scooter gehuurd en dit keer om op zoek te gaan naar de Suoi Da Ban (waterval). “Op zoek gaan” mag je in dit geval heel letterlijk nemen, we hadden een kaartje van het eiland waar wat wegen op getekend waren en wat bezienswaardigheden op aangegeven waren, maar wegwijzers naar die plaatsen, dat kennen ze hier nog niet. De weg naar deze waterval was iets van een 5Km offroad en laat het nu juist ‘s nachts nog goed geregend hebben, m.a.w. nen hoop plassen en een deel modder als gevolg! De zoektocht was avontuurlijk en fun en ze heeft ons eerst bij een stuwmeer gebracht, ergens nen afslag gemist, om ons dan uiteindelijk tot bij de waterval te brengen. Plots in de middle of nowhere stond er een toegangsbord en 100m verder was er een barretje met overdekte scooter parking waar we ons inkomkaartje moesten kopen.
Maar de zoektocht was de moeite waard want na nog eens een goeie 10min stappen door de jungle, kwamen we dan bij een mooi watervalletje.

17. oktober 2013, 11:43 Reacties (0) Posted in: Panorama, Vietnam