Duiken ten Noorden van Phu Quoc

Phú Quốc, Vietnam

Duiken ten Noorden van Phu Quoc

Na het Zuiden, stond vandaag het Noorden van Phu Quoc als duik locatie op de agenda.
Deze keer was het mooier weer, hoewel het ‘s nachts weer goed geregend had en was de zee heel rustig waardoor de zichtbaarheid ook beter was. Op de 1ste locatie van de 2, Turtle Island genaamd, was er beduidend meer vis en vis soorten dan op de bezochte locaties in het Zuiden en de 2e locatie van de dag.
De duiken hier in het Noorden zijn blijkbaar allemaal “shallow dives”, zo was de maximum diepte vandaag slechts 8m, hierdoor zijn de kleuren onderwater natuurlijk wel mooier (hoe dieper je gaat hoe minder je nog van de kleuren kan zien).
Op de foto zie je een nudibranch (= zeenaaktslak).

19. oktober 2013, 11:14 Reacties (0) Posted in: Duiken, Vietnam