Avondspits

Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minhstad, Vietnam

Avondspits

Op mijn weg terug naar het hotel, ben ik plots in een hevige regenbui tetechtgekomen terwijl ik slechts een shortje, hemdje en petje aanhad en mijn fototoestel zonder tas bij had! Ik had dus niks bij waarmee ik mijn fototoestel kon beschermen! :-(  Ik ben dan onder een afdak kunnen gaan schuilen en heb daar zeker 20min staan wachten. Daarna was het 1min wat minder en ben ik in het vlakbij gelegen shoppingcenter gevlucht. Daar kon ik dan toch wat rond lopen en rond kijken. Het nadeel was dat het zo’n poepchique geval was en er voor mij dus ni veel interessants te zien was en een paraplu kon ik er ook nergens vinden. Uiteindelijk heb ik er een supermarkt gevonden en er drinken gekocht en een grote plastic zak gevraagd om mijn fototoestel in te stoppen. Toen ik dan terug buiten kwam was het zo goed als gedaan met regenen (typisch), maar was het ondertussen ook al donker geworden. Iedereen had precies gewacht tot het gedaan was met regenen want ik had hiet nog nooit zo veel volk op straat gezien, zelfs niet de avond ervoor. Op een gegeven moment geraakte ik bijna het straat niet meer over en na een dikke maand Azië zijn we toch al wat gewoon! ;-)

23. oktober 2013, 17:55 Reacties (1) Posted in: Vietnam