HCMC - Mui Ne

Mũi Né, Phan Thiết, Bình Thuận, Vietnam

HCMC – Mui Ne

Vandaag was het weer een transfer dag, van HCMC naar Mui Ne aan de Oostkust. Iets van een 250Km aangegeven als 4u, ons verteld dat het 5u zou duren en op internet gelezen dat het 6 à 7u kan duren. Hierdoor hadden we geen risico genomen en ook een zitje voor ons Charlotje geboekt. Het was in een autocar met airco en veel beenruimte en een extra lege plaats naast mij. Het was dus de meest comfortabele busreis in Vietnam tot nu toe en uiteindelijk hebben we er 5u over gedaan zoals de mensen van de busmaatschappij ons verteld hadden. Enige nadeel was dat ik op drie kwartier van het einde Maggie heb moeten vragen om aan de buschauffeur te vragen om zo snel mogelijk aan een tankstation met toilet te stoppen want ik had plots heel felle buikkrampen gekregen! :-( Gelukkig zijn we snel ergens gestopt! Vermoedelijke boosdoener was de voorgesneden en voorverpakte mango die ik op de tussenstop gekocht had en waar ik 2 stukjes van gegeten had. Dan wil ne mens eens gezond doen en wa fruit eten!

25. oktober 2013, 17:06 Reacties (0) Posted in: Vietnam