Po Sha Inu tower

Phan Thiết, Bình Thuận, Vietnam

Po Sha Inu tower

Dit keer hebben we direct een scooter voor 2 dagen gehuurd, aangezien we toch liever op onszelf op uitstap gaan ipv een “guided tour” te doen. Vandaag hebben we het rustig gehouden, even tot het naburige stadje Phan Thiet gereden, en er eens door gereden en dan zijn we op zoek gegaan naar de Po Sha Inu tower. En het blijft hier altijd zoeken, nog steeds niet veel wegwijzers naar bezienswaardigheden te vinden. Ik verdenk de Vietnamezen er van dat ze dit expres doen, zodat ze meer “guided tours” kunnen verkopen, maar in tijden van mobiel internet, Tripadvisor en Google Maps, kan je toch al veel zelf vinden! De namiddag was voorbehouden om in het zwembad te hangen! :-)

26. oktober 2013, 10:49 Reacties (0) Posted in: Charlotje, Vietnam