White Sand Dunes

White Sand Dunes, Hòa Thắng, Bac Binh District, Bình Thuận, Vietnam

White Sand Dunes

Mui Ne en omgeving staat bekend voor zijn rode en witte duinen, de witte liggen eigenlijk al niet echt meer in Mui Ne, maar wel een goeie 30Km daar vandaan. Het was dus nogmaals vroeg opstaan om er te geraken voor het te warm werd. Veel georganiseerde bezoeken zijn bij zonsopgang en zonsondergang, maar zo vroeg (iets van een 5u30 – 1u rijden = 4u30 opstaan) opstaan zagen we niet zitten en om een uur u in het donker met de scooter te rijden eigenlijk ook niet. Het voordeel was wel dat we op onze weg naar ginder veel toeristen in Jeeps zagen terug rijden met als gevolg dat het er redelijk rustig was. Ik kon op sommige momenten in die duinen helemaal niemand meer zien. :-) In het naar daar rijden zijn we ook de rode duinen gepasseerd, maar deze waren volgens wat we gelezen hadden, niet zo spectaculair als de witte en dat klopte wel. Op de weg terug ben ik die nl ook nog snel even gaan verkennen.

27. oktober 2013, 08:38 Reacties (0) Posted in: Panorama, Vietnam