Ho Chi Minh Trail door de jungle

Khâm Đức, Phuoc Son District, Quảng Nam, Vietnam

Ho Chi Minh Trail door de jungle

Easy Rider dag 6: Kham Duc – Hoi An (130Km)

Vandaag was het de laatste dag van onze moto tocht. De dag is wel slecht begonnen want door de doortocht van de tropische storm Krosa een stukje noordelijker, was het ‘s nachts hevig beginnen regenen. Het was maar lichtjes meer aan het regenen toen we vertrokken, maar dat ging al snel terug over in hevige regen. :-( Gelukkig heeft dit maar een klein uurtje geduurd en door de rijwind en de temperaturen hier, waren we al snel terug droog. Het was wel spijtig van die regen want we reden door één van de mooiste gebieden op de HCM-trail. Eindelijk een stukje jungle! Ik had langs deze trail meer jungle verwacht, maar blijkbaar heeft een groot deel plaats moeten maken voor allerlei plantages.

5. november 2013, 10:35 Reacties (0) Posted in: Panorama, Vietnam