Hoi An - Hué: met de moto

tp. Hội An, Quảng Nam, Vietnam

Hoi An – Hué: met de moto

De tyfoon is gisteren zoals gehoopt, meer naar het noorden afgeweken, waardoor hij ons links heeft laten liggen, oef. :-) Maar het was geen weer om buiten te komen, ik denk dat het max 1u droog geweest is van de gansen dag. Enkel Maggie is haar kleren in’t stadje gaan ophalen.

Vandaag daarentegen in het weer stralend mooi weer! Ideaal om een schoon tochtje met de moto te doen. :-) Ik heb deze moto (zag er stoerder uit dan hij was, was ook weeral maar een 125cc) gehuurd, omdat ik op internet een bedrijfje gevonden had waarbij je een moto kan huren in een stad en hem weer inleveren in een andere stad. En waarom dan juist nu? Wel, ik had op de Top Gear Vietnam Special gezien dat ze zeiden dat de Hai Van Pass (tussen Da Nang en Hué) één van de mooiste wegen ter wereld was en dat wou ik dan wel eens zien. Maggie nam met ons Charlotje en een deel van de bagage de bus en ik nam het andere deel van de bagage mee op de moto.

11. november 2013, 11:00 Reacties (0) Posted in: Vietnam