Zonsondergang over de rijstvelden

QL 49B, Phú Thuận, Phu Vang District, Thua Thien Hue, Vietnam

Zonsondergang over de rijstvelden

Nadat ik de pass over was, kwam ik wat later terug op de grote, drukke baan. Sinds enkele jaren is er namelijk een tunnel waardoor het traject een stuk korter en sneller wordt, en waardoor het op de pass heel rustig is. Enkel tweewielers en vrachtwagens met levende dieren en brandstoffen mogen niet door de tunnel. Maar ik had geen zin om via deze drukke baan te rijden en ik had al op internet over een alternatieve route gelezen, die dichter langs de kust loopt. Deze zou mooier en rustiger zijn. Volgens Google Maps zou deze van dezelfde grootte moeten zijn als die drukke baan, maar dit bleek niet het geval (is niet de eerste keer dat we dit merken hier in Vietnam). Het was een smalle kronkelbaan die nog eens veel langer bleek te zijn dan verwacht (Google Maps wou eerst de route langs daar niet berekenen, pas als ik er een uur of zo op reed wou hij ze berekenen. :-( ). Hierdoor heb ik dus wel kunnen genieten van een prachtige zonsondergang over de rijstvelden. :-)

Ps: De zon gaat hier reeds onder om 17u15.

11. november 2013, 17:14 Reacties (0) Posted in: Panorama, Vietnam