Gratis boottochtje

Nam Ngum, Laos

Gratis boottochtje

Nadat we al deze dieren gezien hadden, besloten we maar om hier in het resort iets te drinken vooraleer terug te rijden. En terwijl we van een koud drankje en een prachtig uitzicht op het meer aan het genieten waren kwam er een Fransman langs. We sloegen een babbeltje en al snel bleek dat hij de vader van de eigenaar was. Hij vroeg ons of we misschien zin hadden om mee de apen op één van de eilandjes te gaan voederen. Wij vroegen een beetje argwanend wat dit moest kosten, aangezien we hier in Laos voor de minste bezienswaardigheid al moeten betalen, maar het bleek gratis te zijn. Hij ging toch naar die apen, of we nu mee gingen of niet. Mijn frans brengt me hier zelfs nog iets op! :-)

Het was wel een grappig bootje, we gadden eerst nog niet gezien dat het een bootje was, het leek meer op een hutje.

22. november 2013, 15:30 Reacties (0) Posted in: Charlotje, Jürgen, Laos, Maggie