Kleurrijke zitjes van Thai Airways

Wattay International Airport (VTE), Vientiane, Laos

Kleurrijke zitjes van Thai Airways

Nog nooit zo’n kleurrijk interieur gezien in een vlieger. :-)

Oorspronkelijk waren we van plan om de nachttrein naar Bangkok te nemen, maar dan moesten we eerst een taxi tot aan het station nemen, dan een trein over de Friendship Bridge om daar dan in de nachttrein te stappen en dan de volgende ochtend in Bangkok een shuttle busje te nemen naar het busstation om daar dan een bus richting Ko Chang te nemen en dan nog eens de ferry naar Ko Chang en een taxi naar’t hotel. Dat zou dus 24u reizen zijn en dat met al onze bagage, die ondertussen uit 1 sportzak en 1 kleine rugzak extra bestaat, zijnde 3 zakken en 2 kleine rugzakken. Dan maar gekozen om naar Bangkok te vliegen en daar 1 nacht in een hotel te verblijven en daar een deel van onze bagage achter te laten om dan morgen de reis naar Ko Chang verder te zetten en op ongeveer hetzelfde tijdstip daar aan te komen.

28. november 2013, 13:45 Reacties (0) Posted in: Laos