Ferry naar Ko Chang

Laem Ngop District, Changwat Trat, Thailand

Ferry naar Ko Chang

Vandaag dus met maar een deel van onze bagage richting Ko Chang vertrokken. Eerst moesten we een taxi naar het busstation nemen, maar dit was tijdens het spitsuur! :-( Na lange tijd met maar een slakkegangetje vooruit te komen, moesten we dan opeens naar een andere richting dan het merendeel van het verkeer met als gevolg, tegen dik 90km/u door Bangkok city! Nu weet ik waar de makers van die race spelletje in de grootsteden hun inspiratie gehaald hebben! ;-) We waren nog goed op tijd voor de bus en er waren nog meer dan 3 zitjes beschikbaar, dus wij opgelucht. Na 5u30 bus moesten we nog 45min op een ferry aan een gemiddelde snelheid van 12km/u. Vandaar dus dat je al van bij het begin het eiland ziet liggen.

29. november 2013, 16:00 Reacties (0) Posted in: Panorama, Thailand