Reünie

Sacramento, Californië, Verenigde Staten

Reünie

Na 2 lange dagen rijden, van West Yellowstone naar Wells (+6u) en van Wells naar Sacramento (+7u), was het vandaag tijd voor een rustig dagje. We hadden gepland om in de namiddag eens langs te gaan bij Maggie haar gastgezin (USA reis Damiaan instituut ’96), maar Amy en haar moeder hadden blijkbaar de griep. Het was dus geen goed idee om daar langs te gaan, jammer. Onze avond afspraak met Ian, ook iemand uit die groep van ’96, die in 2000 nog eens in België langs geweest was, hebben we dan maar wat vervroegd. We hebben samen met zijn gezin gezellig de namiddag doorgebracht en zijn daarna allemaal samen op restaurant geweest. Eens iets anders dan fastfood of blik voer!

25. mei 2015, 21:31 Reacties (0) Posted in: Charlotje, Jürgen, Maggie, USA